Meni

Napomena o autorskim pravima

Ovaj vebsajt (https://sladja.me; http://sladja.me; https://www.sladja.me; http://www.sladja.me), u daljem tekstu vebsajt, predstavlja ličnu internet prezentaciju i kao takav pripada isključivo njegovom vlasniku zajedno sa svim njegovim sadržajem (fotografije, tekst, video snimci, audio zapisi). Autorsko pravo se odnosi i na fotografije u pozadini veb sajta.

Svaki pokušaj neovlašćene manipulacije sadržajem na ovom veb sajtu je zabranjen.
Svako kopiranje sadržaja ovog veb sajta (tekstova, fotografija, audio ili video zapisa) u celosti kao i iz delova je zabranjeno.

Izuzeci

Autorska prava se ne odnose na:

  • Muzičku pratnju u pozadini audio snimka "Pulsiranje ljubavi" pod nazivom "Shine On You Crazy Diamond" (nalazi se na početnoj strani u odeljku #pulsiranje-ljubavi) čiji je vlasnik - "Pink Floyd Records Ltd." 71 Queen Victoria Street, London, Ujedinjena Kraljevstva, EC4V 4BE
  • Muzičku pratnju u pozadini video snimka književne večeri na stranici https://sladja.me/pulsiranja
  • Muzičku pratnju u pozadini video snimka na stranici sladja.me/pricam-ti-pricu

Blog

Sve fotografije koje se nalaze na našem blogu (https://sladja.me/blog), u daljem tekstu blog, su besplatne za korišćenje u komercijalnu i nekomercijalnu svrhu, bez obaveze za navođenjem njihovog porekla i originalnog autora.

Više informacija o licencama možete pronaći na vebsajtovima sa kojih su fotografije preuzete:

Izuzev fotografija, sav ostali sadržaj na našem blogu je autorski i pripada ovom veb sajtu i njegovom autoru.
Ukoliko je neka od fotografija načinjena od strane autora ovog veb sajta, ta informacija je istaknuta ispod fotografije i tu fotografiju je zabranjeno preuzimati, kopirati, modifikovati i redistribuirati bez napismenog odobrenja autora.


Ukoliko bi ste deo sadržaja želeli da iskoristite u poslovne svrhe, možete kontaktirati Autora putem kontakt forme na kraju početne strane u odeljku #kontakt.